😀Lagt ut 18.februar 2013.  

OLD STRIKE'S 20 ÅR'S JUBILEUM

Kjære alle bowlere - gratulerer med dagen.
Det er helt utrolig at det er 20 år siden Bowling - klubben ble til.
Da jeg er en av dem som var med den gangen i starten,---så er jeg bedt om å si noen ord...... Da det er mange nye som ikke var med på 10 år's jubileet - så kan det kanskje være på sin plass!!
Dette blir ingen lang tale fra meg, men en liten informasjon om Bowlingklubbens fødsel - altså den aller første tiden. Da begynner jeg som i eventyret. Det var en gang en kar med navn Kjell Syvertsen - Fredrikstad som hadde en drøm om å danne en bowlingklubb (for pensjonister. En dag ringer min telefon.........det var Kjell som fortalte hva han hadde tenkt å gjøre......Spørsmålet var - om jeg kunne tenke meg å være med, - og om jeg kunne få med meg flere...han sa at foreløbig er vi tre mannfolk. Han ba meg / oss møte opp på MESTER'N Bowlingsenter mandag morgen. Jeg fikk raskt med meg fire stk. + meg selv. Så vi var da 5 stk som møtte opp.
Jeg glemmer aldri hvor glad Kjell ble da vi kom. Flott sa han - nå er vi 8. Så ble det presentasjon og en kopp kaffe.
Vi var jo litt skeptiske da vi hadde lite kunnskap om bowling. Nå var det bare å høre på hva Kjell hadde og si - da han hadde undersøkt litt her og der med Erling - som var eier / styrer av Mester,n han lovet å hjelpe oss med spillet slik at vi kunne komme igang. Erling - forsto jeg - var selv en mester i å spille bowling, så vi var jo heldige der. Ingen av oss hadde spillt før.
Sko kunne vi leie, kula kunne vi ta som vi følte.
Men først skulle vi danne et styre: Kjell Syversen: formann, Herdis Bjerke: kasserer og Bjørg Berge: sekretær.
Kjell hadde også vært i kontakt med en i fra Rolvsøy Bowlingklubb, som tilbød oss å bli med dem, slik at vi da var under en klubb.Dette tilbudet tok vi - men måtte betale dem kontingent. De tilbød seg å være tilstede når vi spilte - og det gjore de. Jeg personlig hadde mye nytte av dem - og andre ikke, men sånn er det. Rolvsøy stilte også opp med å vise oss en film og delte ut brosjyrer på hvordan vi skulle bruke riktige skritt - for å få et bra resultat. H - V - H - V gliii.
Siden hadde jeg besvær med disse skritta - jeg gikk sånn opp i bowlingen - så jeg drømte en gang at jeg for av sted med kula og blir liggende å male sammen med kjeglene - for så å komme opp og bli dratt i håret. Våknet av svette. Da kan man si - at man går inn for det.
Så skjedde det mye. Det kom stadig fler medlemmer til. Sånn helt i førsten kan jeg huske Holger, Alf, Bjørn, Oddvar med fler. Det skjedde jo en del, etter hvert men det blir for mye å gå i detaljer her.
Men jeg husker da vi ble enige om å få vår egen trøye. Vi ble faktisk sponset på den. Da var vi litt stolte. Jeg har tatt med meg den i dag. Slik ser den første trøya ut. Så den fyller altså 20 år og jubilerer i dag. Den som brukte en slik trøye eller var i besittelse av den - var de første medlemmer. Så tiden gikk og vi ble da enige om å komme ut av Rolvsøy. Vi måtte jo også betale en del penger som vi da kunne få inn i vår egen kasse, og slik ble det til.
Det ble da satt igang en konkuranse om å lage den beste logoen. Vinneren ble da Jan Trulsen med Old Strike. Vi har vært veldig heldige i vår bowlingklubb, som har hatt flinke folk til og administrere - slik at Old Strike kan fylle 20 år i dag. Så får vi håpe at det vil finnes folk som er villige til å ta et tak videre - slik at vi kan feire mange år til sammen.
Jeg begynte med - det var en gang og slutter med - snipp snapp snute. Men drømmene til Kjell er ikke ute. Vi reiser oss alle og løfter våre glass og tar et tre ganger hurra for jubilanten. Gratulerer med dagen.

May Eriksen.  

Nyeste kommentarer

18.02 | 15:08

Kan dere sende meg tlf.nr. til Bjørn Syversen?

Hilsen Sa-La PB Larvik. Harald Wendel.

31.12 | 14:41

Ønsker dere alle i klubben et riktig godt nytt år og håper vi snart er igang med å senke pinnene.
Nyttårshilsen fra
Else Berit og Roger Larsen

29.12 | 19:09

Hei hei alle Bowlingvenner ved Old .strike Tusen takk for Konfekten jeg fikk til Jul, ang. æresmedlem.

27.12 | 16:53

Håper alle har hatt en god julefeiring, og får en rolig romjul

Med romjulshilsen

Else Berit og Roger

Del denne siden